Annonce

Jannik Karvinen er tilbage
Ishockey Herning har hjemmebane mod Rødovre for første gang i sæsonen, når holdene brager sammen torsdag aften. Tyrene har vundet to og tabt én kamp mod rævene, og Rasmus Astrup forudser en svær kamp på den jyske hede. Mike Rådde er fortsat ukampdygtig, mens Jannik Karvinen er tilbage efter sin skade.

Efter tre hjemmekampe mod Herning, er det Rødovres tur til at være det gæstende hold i de indbyrdes opgør. Tyrene tabte første slag med 2-7, men har taget stor revanche og vundet de efterfølgende to kampe med et enkelt mål.

Et kig på stillingen afslører, at Rødovre og Herning ligger side om side på tredjepladsen med 53 point efter 31 kampe. Der er altså tale om en direkte duel om at true Odense på andenpladsen, der har 56 point.

Annonce

Rasmus Astrup har været en af tyrenes bedste i indeværende sæson, og centeren forudser en tæt aften på den jyske hede.

”Det bliver en svær kamp. Herning er altid gode på hjemmebane, så det kommer til at blive en tæt og lige kamp,” siger han til rnn.dk.

Stor tro på tingene
Herning har tabt fire af de sidste seks kampe, og holdet er hele 23 point efter topholdet fra SønderjyskE.

”Herning har ikke skuffet mig i denne sæson. De gør det udmærket, og har også som os et ungt hold, der godt kan lide at spille,” udtaler Astrup, der for tyrene derimod har været med til at vinde fem af de sidste seks opgør.

”Det går som det skal for os. Vi skal fortsætte helt frem mod slutspillet med de samme takter. Der er en stor tro på tingene, og de unge har stor spillelyst.”

Der er heller ingen tvivl om, at Rødovre går efter at ende så højt i tabellen som muligt, inden Top 4 vælger deres kvartfinalemodstander efter grundspillets 40 runder.

”Det betyder meget, hvis vi kan ende på en andenplads. Så er der lidt flere hold at vælge imellem og kan måske gå mere efter ens ønskemodstander. Det ser jeg som en klar fordel,” slutter Rasmus Astrup.

Jannik Karvinen er tilbage
Rødovres cheftræner, Brad Gratton, lægger også vægt på, at Herning er et godt hjemmehold.

”Vi skal spille mod et godt hold, der er gode på hjemmebane. Vi vil tage derover og være klar fra start, da det er en sekspoints-kamp. Vi skal spille hårdt og disciplineret og undgå de dumme udvisninger. Holdet er godt forberedt til kampen og har trænet systemerne hele ugen. Vi er klar til en ’tuff’ kamp, som er vigtig for begge hold,” siger coachen.

Rødovre må fortsat undvære Mike Rådde, hvorimod Jannik Karvinen er blevet klar efter den arbejdsskade, som han pådrog sig for en uges tid siden.

Herning Blue Fox mod Rødovre Mighty Bulls begynder kl. 19.30 i Kvik Hockey Arena. Kampens hoveddommere bliver Brian Nørgaard Janum og Søren Reis.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top