Intenst nederlag
RH_herrer-ydun16_031111_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen (Arkiv)
Efter en kamp med et meget kontroversielt dommerpar og et fantastisk comeback måtte Rødovre give fortabt mod Øresund, da kræfterne forsvandt. Både Lasse Teis Rasmussen og Martin Rasmussen scorede 8 mål.

Rødovre – Øresund: 28-30(10-13)

Rødovres målscorer: Martin Rasmussen 8(4), Lasse Teis Rasmussen 8(2), Frederik Orby 4, Jacob Bønnelykke 4, Anders Mark 2, Lasse Johansen 1, Kristoffer Hansen 1.

Annonce

Udv. RH: 8 x 2 min + 3 røde kort(Thorkild Andersen, Stian Kuhnas, Frederik Orby), ØRE: 4 x 2 min.

Thorkild Andersen(Redninger: 3/10=30%), Patrick Mittet(Redninger: 15/38=39%)

Det er ved at være oppe over for Rødovre Håndbolds bedste herrehold. Efter en kaotisk start, hvor stort alle klubber har rodet rundt mellem andenpladsen og næstsidste plads, er holdene ved at finde ud af, hvor i rækken de hører til.

Derfor er alle opgør afgørende for, hvordan man kan gøre status efter sæsonen. Betydningen var også i højsædet, da Øresund søndag gæstede Rødovre Stadionhal i et opgør, der i den grad blev præget af kontroversielle dommerkendelser.

Kampen lagde ud med to hold, der lige skulle bruge nogle minutter på at finde rytmen, og begge angreb svingende mellem gennemspillede angreb og fjollede tekniske fejl. Rødovre var tit frustrerede over dommernes manglende forståelse af fordelsreglen, mens Øresund måtte kæmpe hårdt for at komme til åbne chancer og tit skød inden.

Derfor fulgte de to hold hinanden tæt, indtil Rødovre igen løb ind i problemer med dommerne. Først var det Thorkild Andersen, der blev udvist i en situation, hvor han ville forhindre en kontra ved at gribe afleveringen, før den nåede frem til den fløj, der var stukket af sted. Både bold og fløj endte hos Thorkild Andersen.

Derefter kom to diskutable udvisninger, inden Stian Kuhnas fik rødt kort i sit forsøg på at presse en fløj i et kontraløb. Udvisningsfesten resulterede i, at Rødovre spillede 3 vs. 6 i en overgang. Det kostede.

Der skulle en Mikkel Hansen-lignende scoring til fra Martin Rasmussen på et frikast efter tiden var udløbet, for at Rødovre kunne begrænse skaderne til 10-13 ved pausen.

Netop Martin Rasmussen tog fra starten af anden halvleg fat, og besluttede sig for at holde Rødovre inde i kampen. Da resten af holdet med Lasse Teis Rasmussen og Frederik Orby i spidsen kom med, blev det starten på et fantastisk comeback.

Og da først Rødovre havde hentet Øresund, blæste de forbi gæsterne og kom foran med 2-3 mål. Derfra kæmpede Rødovre for at knække Øresund, inden kræfterne løb tør.

Patrick Mittet lykkedes endelig med at nuppe et straffekast med godt 10 minutter igen, og det lignede momentet, hvor Øresund knækkede. Det blev det modsatte. De sidste minutter smed Rødovre bolden væk igen og igen, og Øresund udnyttede det til fulde og bragte sig afgørende foran.

Rødovre havde i de afgørende minutter ikke kræfterne til at mobilisere et modtræk, og måtte derfor erkende nederlag til Øresund på 28-30.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top