Annonce

Hjælp Jan Gintberg med at være sjov
WEB_Jan-fryd.jpg
Til foråret gæster Jan Gintberg Viften og i den forbindelse opfordrer han borgerne i Rødovre til at skrive skæve historier fra lokalområdet, som han så kan bruge i sit show. Foto: Presse
komik Jan Gintberg lever af at være sjov og har gjort det i mere end to årtier. Til foråret gæster han Viften og i den forbindelse opfordrer han borgerne i Rødovre til at skrive skæve historier fra lokalområdet, som han så kan bruge i sit show.

Jan Gintberg beder nu om hjælp i bestræbelserne på at finde på jokes og sjove indslag til hans kommende show. 
Den noget utraditionelle måde at indsamle materiale på, skal ikke ses som et nødråb fra den folkekære komiker. Jan Gintberg er selvfølgelig stadig i stand til at producere jokes der sætter gang i lattermusklerne, og de sjove lokale indslag skal derfor ses som inspiration til at give showet i Viften et lokalt præg.
“I forbindelse med min stand-up turné har jeg en ambition om at inddrage og omtale skæve historier fra de lokalområder jeg besøger i showet. Jeg har derfor et forslag til folk i Rødovre om at lade dem dykke ned i deres erindringer og komme op med de bedste lokale hi- storier,” lyder det fra Jan Gintberg.

50 kilo slik
Her på Lokal Nyt vil vi gerne hjælpe Jan Gintberg lidt på vej. Vi har været en tur i arkiverne og fundet en skæv historie frem, som Jan Gintberg uden tvivl kunne bruge i sit show i Viften.
I efteråret 2011 udloddede en borger 50 kg. slik til den skoleklasse der kunne finde hendes bortløbende kat Sonny Shane. 
Vi bragte efterlysninger her i avisen og godt en uge efter lykkedes det et par raske drenge at finde katten i nabolaget. Sonny Shane kom hjem i trygge rammer og de heldige drenge kunne efterfølgende bade i slik.  
Hvis man ligger inde med en anden sjov historie og samtidg gerne vil deltage i konkurrencen om to billetter til showet i Viften, så se hvordan man deltager i FAKTA-kassen nedenunder.

Annonce

“Konkurrence – Giv os din top tre over de bedste historier fra Rødovre  inden for de sidste to år og vind billetter til Jan Gintberg show!

Hvad er efter din mening de top tre bedste/mærkeligste/mest spektakulære/sjoveste historier fra Rødovre indenfor de sidste to år?
Giv  dit bud – de bedste historier kommer med i Jan Gintbergs nye stand-up show og du kan samtidig vinde to billetter til Jan Gintbergs nye show

Skriv Top tre historierne til elisa.lykke@gmail.com inden d. 10 januar 2012

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top