Annonce

Gymnasieelever skriver avisen
WEB_roedovre-gymnasium-olie.jpg
Der bliver både pjattet og hygget i den midlertidige redaktion på Rødovre Gymnasium i disse dage. Mest af alt bilver der dog knoklet løs med overskrifter, spørgsmål og Web-Tv.. Billedet er dog fra sidste års avisprojekt.
avisprojekt Hvad sker der, når 57 elever fra Rødovre Gymnasium bliver bedt om at løfte sløret for, hvad de har på hjertet? Et råbekor, et rævegilde en hønsegård? Nej, nej og endnu mere nej. Når Rødovres unge på onsdag forlader det globale face-book-univers for at kaste sig over de lokale nyheder, kan læserne se frem til at få serveret ugens nyheder på en helt frisk, men uhyre sober måde.

Som noget helt unikt skrives og produceres denne avis i samarbejde med den normale stab på Rødovre Lokal Nyt, som i hele uge 2 står bag et stort undervisningsforløb på det lokale gymnasium. Avisen den onsdag den 25. januar bliver kronen på værket, der vil vise, hvordan Rødovres unge ser virkeligheden Doudoune Canada Goose Homme omkring sig.
Allerede nu, halvvejs henne i forløbet, kan vi afsløre, at der er blevet lavet interviews og tænkt sjove tanker til den helt store guldmedalje. 2012 er europæisk år for aktiv aldring og solidaritet mellem generationer.
De unge elever tager handsken op og bytter liv med en ældre pensionist i en dag. Hun får så æren af at blive gymnasiets ældste elev, mens eleverne sandsynligvis bliver Rødovres yngste besøgsvenner.
De tager også med en særlig jobbus rundt i Rødovre for at se, hvilke jobs der egentlig er til de arbjdsløse unge, og de viser dig sider af din by du havde glemt, at du kendte.
Uden at afsløre for meget kan vi roligt sige, at historierne, som de unge skriver bliver et forfriskende pust i din lokale avis, så tag godt imod den, der er lagt mange liter blod og tårer i den.

Glæd jer derfor til denne særudgave af Rødovre Lokal Nyt, der som noget helt nyt, vil give plads til et særligt ungdomsindstik. Her vil man på flotte temasider kunne læse om ungdommen vidt og bredt, og høre, hvad de unge selv har på hjertet, når de ikke taler i munden på hinanden eller forsøger at råbe forældre, lærere og politikere op, men i stedet tager ordet og bruger det på fornemmeste vis.
Sker der noget i dit nærmiljø, som bør omtales i avisen, så tøv ikke med at kontakte den mobile redaktion på telefonnummer 31 12 26 10 eller E-mail andre@rnn.dk.
Har din forening eller forretning tilbud, som passer godt til avisudgivelsen, doudoune canada goose så grib denne unikke chance til at vise, I som virksomhed eller forening bakker op om Rødovres ungdom, og bestil allerede nu Jeres annonce til avisen den 25. januar.
Booker De en annonce i det særlige ungdomsindstik, kvitterer vi samtidig med priser der minder om dengang avisen selv var i sine lovende teenageår. For annoncering kontakt konsulent Heidi Jensen på heidi@rnn.dk eller tlf: 29666699, eller konsulent Preben Madsen på preben@rnn.dk eller tlf: 29666688.
 Følg også med på
rnn.dk, hvor  eleverne hver dag vil bringer små nyheder fra Rødovre.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top