Annonce

Grin på spansk med mad i munden
WEB_ole.jpg
Den 1. februar har ‘Paul Morocco & Olé’ premiere i Viften med spansk mad og humor. Billetter kan købes i Viften. Foto: presse
teater Stand up showet 'Paul Morocco & Olé' inviterer til et brag af en forestilling, med masser af motion til lattermusklerne og spanske delikatesser.

 

Af Lasse Nielsen Benzin, Anders Flindt og Matti Petersen, Rødovre Gymnasium 

Annonce

Rødovre Teaterforening inviterer til “Paul Morocco & Olé’s” halvanden time lange stand up show med masser af komik med kunstneriske tricks og sjov musik. Deres optræden består blandt andet af spansk guitar, flyvende bordtennisbolde og jong- lerende æg. Rødovre Teaterforening har valgt ‘Paul Morocco & Olé frem for 50 andre komikere, for at give publikum det bedst mulige grin. Som et nyt tiltag tilbydes der spansk mad under forestillingen.
“Kombinationen af mad, stand up og musik giver en unik oplevelse for hele familien. De er den første teaterforening, som har mad og teater samtidig. Dette er kun en test for at se, om det er et koncept, der kan fungere.  Stykket er noget helt usædvanligt, som alle bør og skal se, både for de store og de små, ” siger Svend Åge Branshøj, formand for Rødovre Teaterforening.
‘Paul Morocco & Olé’ har premiere den 1/2 2012 i Viften kl. 19:30. Udover billetten skal der købes mad ved siden af til en pris på 100 kr., som betales ved indgangen. Derudover vil det være en god ide, at medbringe en blød pude.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top