Annonce

Godt nytår på rnn.dk
nytaar_2012_02_01112_BP.jpg
Godt nytår fra Rødovre Lokal Nyt Foto: Brian Poulsen
NYTÅR Den 1. januar vågnede Danmark op til nye tømmermænd, nytårsforsæt og skihop i fjernsynet. Selvom vi altså nu skriver 2012, er alting ved det gamle. Eller måske ikke helt alting. På Rødovre Lokal Nyts hjemmeside rnn.dk skete der faktisk en masse. Rødovres nemmeste adgang til lokale nyheder er nemlig blevet gratis.

Fra den 1. januar blev det igen gratis at få de lokale nyheder før alle andre. Rødovre Lokal Nyt startede i sin tid som en avis kun på Internettet, og her i vores fødselsdagsår vil vi så at sige gerne lidt tilbage til rødderne.

Det betyder, at man fremover på vores hjemmeside rnn.dk kan læse om ting der sker i Rødovre og se billeder fra lokale arrangementer og sportsbegivenheder.

Den gamle side har samtidig fået en flot makeover, så det  nu er hurtigere og nemmere at finde frem til præcis den slags nyheder man interesserer sig for. Tingene går hurtigt på Internettet, og allerede i løbet af denne årets første måned vil man se flere nye ting på rnn.dk.

 

Blogs og web-tv
Man vil blandt andet kunne følge med i relevante blogs om kultur, børn, skoler, ungdomsliv, politik, sport og integration, samt se spændende web-tv indslag fra byen og kommentere på de enkelte historier. Men hvorfor vente til det sidste punktum allerede er sat.

På vores Facebookside ’Rødovre Lokal Nyt’ kan man synes godt om avisen og følge med i hvilke historier journalisterne er i gang med lige netop nu. Det giver en unik mulighed for at deltage aktivt i nærdemokratiet ved at stille spørgsmål og komme med gode forslag.

I løbet af januar måned vil det også blive muligt at indrykke sine egne fødselsdagshilsner og små annoncer om loppemarkeder og lignende.

I vores lokaler i centeret føler vi os ofte som et slags gadekær, hvor gode kræfter kommer forbi. På rnn.dk vil gerne give læserne mulighed for at få deres egen markedsplads, hvor der kan sælges, købes og byttes internt.

Velkommen til et nyt, flottere og gratis rnn.dk, og velkommen til 2012. Godt nytår.

Kommentarer

1 kommentar om “Godt nytår på rnn.dk”

  1. Mogens Lind siger:

    God Ide
    Og virker spændende
    Good Luck
    Mogens

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top