Annonce

Godt år for Rødovre Centrum
web_rodovre-centrum_jul18_16121.jpg
FREMGANG: Finanskrise eller ej. Kunderne strømmer stadig til Rødovre Centrum. I 2011 steg centrets omsætning med ca. fire procent i forhold til året før. Foto: Brian Poulsen
JULESLUTSPURT Rødovre Centrum kan trods finanskrise fejre et begivenhedsrigt år med økonomisk fremgang. Omsætningen er gået ca. fire procent frem i forhold til sidste år.

2011 har været et begivenhedsrigt år for Rødovre Centrum. Først fik man rulletrapper på Festpladsen der førte ned til en underjordisk sportsbutik, og i april fejrede man 45-års fødselsdag.
Senere på året afslørede man planer om endnu en storstillet udbygning, der ikke kun skal tilføre centeret butikker, men også biografer og et motionscenter.
Om det er de mange begivenheder der har smittet af på væksten og omsætningen i byens store center, vil Centerforeningens direktør, Alex Larsen, ikke ligge sig fast på. Han tror at centerets vækst og resultat skyldes et samspil af flere ting.
“2011 har budt på mange markante milepæle. Centerets 45-års fødselsdag, planerne om udvidelsen og så blev vi kåret til Danmarks bedste shoppingscenter.  De faktorer spiller selvfølgelig ind og har betydning for, at vi har fremgang, men fremgangen er jo først og fremmest et resultat af, at vi har nogle rigtig gode forretninger, og at vi kan tilbyde gratis parkering til vores kunder,” fortæller Alex Larsen.

Travlhed i december
Rødovre Centrums omsætning for 2011 ligger på lige under to milliarder kroner, hvilket er en fremgang på ca. fire procent i forhold til 2010.
December måned er en af de vigtigste måneder på året. Centeret har i år haft en omsætning på små 300 millioner kroner alene i julemåneden. En massiv annoncering er en del af forklaringen for den store menneskestrøm i centeret, men Alex Larsen er også sikker på, at den traditionsrige juleunderholdning har sin del af æren.
“Vi har skabt en forventning hos vores kunder om, at der sker noget særligt i Rødovre Centrum i form af underholdning. Vi planlægger juleunderholdninger lang tid i forvejen, og i år har den daglige underholdning med Nissebanden i form af Puk og Lunte været en af centerets største publikums succeser nogensinde,” siger Alex Larsen.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top