Generalprøven bestået
RFC-Aarhus_floorball003_020111_BP.jpg
Sidste test forud for pokalfinalen forløb optimalt for RFC. Foto: Arkiv
Floorball Med en sejr på 12-3 over Vanløse er Rødovre Floorball Club mere end klar til næste weekends pokalfinale mod Sunds Seahawks.

Vanløse – Rødovre FC: 3-12(0-2,1-5,2-5)

Rødovres målscorere: Kenneth Thomsen 2, Jannik Trolle 2, Carsten Bjerregaard 2, Mikkel Gotfredsen, Jacob Andersen, Emil Kristensen, Daniel Lund, Rasmus Madsen, Martin Bernsten.

Annonce

Forud for pokalfinalen mod Sunds Seahawks kunne Rødovre FC teste formen mod lokalrivalerne i et ligaopgør, hvor Vanløse ydede ringe modstand. Som sædvanlig lagde kampen ud med Rødovre FC i kontrol, mens Vanløse lurede på kontrachancer.

Rødovre kom dog planmæssigt foran ved Mikkel Gotfredsen i en situation, hvor Vanløse ellers var i overtal, men glemter tilbageløbet. Også Jannik Trolle kommer på tavlen for RFC, men ellers har Rødovre problemer med at åbne det kompakte forsvar.

Det problem blev løst ni minutter inde i anden periode, hvor Carsten Bjerregaard satte gang i scoringen. Hans to scoringer gør stillingen til 0-4 to minutter før pausen, hvor kampen så eksploderer i en målfest. På to minutter bliver der scoret fire mål, så pausestillingen bliver 1-7. 

Den sidste periode blev bl.a. benyttet af de to debutanter Rasmus Madsen, en ung back der kommer fra Hvidovre, og Martin Bernsten. Slutresultatet 12-3 viser, at RFC i den grad er klar til Sunds Seahawks, som vandt deres kamp i weekenden med 10-7 over AaB Floorball.

Ikke desto mindre indtager Sunds stadig bundplaceringen i Vest-rækken. Som forsvarende danske- og pokalmestre må Rødovre derfor være at betegne som favoritter, når pokalfinalen spilles næste lørdag.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top