Annonce

Fyld hallen og kom gratis til koncert
WEB_Surfact-Feeding-the-Bea.jpg
Surfact er et dansk rockband, der i 2006 vandt Skanderborg Festivals talentkonkurrence, Starfighters. Den 27. giver de den gas i Viften, men du kan komme gratis ind, hvis du er blandt de første 300 gæster i Rødovre Skøjte Arena dagen før, hvor vi gennemfører månedes mission “Operation: Fyld hallen”. Foto: presse
musik For at støtte op om månedens mission, "Operation: Fyld hallen" udlover Viften 300 fribilletter til koncerten med Surfact til de første 300 tilskuere i Rødovre Skøjte Arena den 26. januar.

“Vi har læst om jeres ‘Operation: Fyld Hallen’ og vil gerne stille 300 fribilletter til rådighed til det lovende, danske rockband Surfacts koncert.” Så lovende starter en mail fra kulturhus Viften, der gerne vil støtte op om månedens mission i januar ‘Operation: Fyld hallen”. Det gør kulturhuset ved at love ikke mindre end 300 fribilletter ud til  det lovende danske band, Surfacts koncert.
De første 300 gæster i Rødovre Skøjte Arena den 26. januar (men forhåbentlig ikke de sidste) vil udover den sportslige oplevelse altså få en kulturel gave i indgangen i form af en fribillet til koncerten, der finder sted i Viften den 27. januar kl. 21. Efter en pause fra offentlighedens søgelys er et af Danmarks fremmeligste unge rockbands SURFACT endelig klar med deres tredje album “Feeding The Beast”, som albummet blev døbt. Det strøg direkte ind på en flot 11. plads på den danske hitliste og forløser dermed til fulde den lange tid bandet har brugt på det nye materiale. Ovenpå to succesfulde albums har Surfact skrevet kontrakt med Target Records, der udsendte “Feeding The Beast” mandag d. 10. oktober. 1. singlen af samme navn og dertilhørende video blev udsendt i starten af august og havde solid airplay hele sensommeren. Bandets 2. single startede i rotation i november 2011 og i februar 2012 drager bandet på en massiv turné landet rundt, som starter i Viften 27. januar kl. 21.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top