Annonce


Flere tosser!
WEBB_Chrummer_fattig.jpg
Foto: Sille
chrumme Jeg kan huske i de gode gamle dage, hvor vi havde markante politikere, som Erhard Jacobsen og Mogens Glistrup.

Nogle kaldte dem for visionære, andre kaldte dem for galninge. Så kom Poul Schlütter og så var det sgu slut med komikken. Så blev det strømlinet og akademisk. Så kom spindoktorerne ind i billedet og politikerne blev hånddukker. Meeeen så kom JOACHIM B. OLSEN. Rå, upoleret, utrænet og helt uden spin, hans eneste kvalifikation var, at kunne kaste pænt langt med en tung kugle.
Han kørte valgkamp på, at der skulle være færre forbud i Danmark, men var ikke lige helt klar over, hvilke forbud han ville af med. Men valgt det blev han (han var jo så sympatisk i Vild med Dans). Første udmelding var, at de fattige i Danmark var til at brække sig over. Nå, men det gav så lidt diskussion om, hvorvidt der er fattige i Danmark eller ej. Det fandt Olsen ud af, at det var der ikke, og så var der jo så heller ikke noget at brække sig over.
Nu har kuglen (ikke at forveksle med keglen) fundet ud af, at vi lever for længe. Det er da jo rent faktisk en løsning på. Gør smøger, narko, fedt og sukker gratis. Vi skal også fyre 40.000 i det offentlige. Så bliver der sgu ryddet op i de offentlige budgetter (ja og 40.000 flere arbejdsløse). Jeg synes vi skal have flere typer som
Joachim B. Olsen i det politiske liv.  Må jeg anbefale Thomas Blachman. For fanden, hvor kunne det være sjovt. Så skulle han være statsminister. Og helst mens Danmark har formandskabet for EU.
Jeg kunne lige forestille mig, hvordan Blachman vil revse Sarkozy for åben skærm, og skælde Sarkozys mor ud for at have opildnet knægten til at tro, at han var talentfuld. Til gengæld er jeg sikker på, at han vil hylde Silvio Berlusconi som visionær og ikke spor selvoptaget. Citater som “Jeg er udvalgt af Herren; der er noget Guddommeligt ved at være valgt af folket”! Og “Selv hvis jeg gik på vandet, ville mine kritikere beskylde mig for ikke at kunne svømme”. De kunne jo være sagt af både Blachman og Berlusconi.
Og hvis Angela Merkel vil bestemme for meget i EU, så er det jo fedt, at man vil kunne trække benspændskortet og kalde hende for en fed ko.
Det er sådanne ting som gør politik lidt mere spændende. Blachman som statsminister og Berlusconi som EU Præsident.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top