Annonce

Flere hundrede personer kan blive sigtet
WEB_hus-rødovrevej.jpg
En entreprenørvirksomhed på Rødovrevej er omdrejningspunkt i sag, hvor op mod 300 personer risikerer at skulle stå til ansvar. Foto: Brian Poulsen
politi Op mod 300 personer risikerer at skulle stå til ansvar i sagen mod en rockerrelateret virksomhed på Rødovrevej. Entreprenørvirksomheden er sigtet for groft skattesvig for mindst 25 mio. kr. og flere hundrede ansatte kan blive sigtet, da de er blevet aflønnet med sorte penge.

Sagen mod en rockerrelateret virksomhed på Rødovrevej er langt mere omfattende end først antaget.
 I august måned kom det frem, at politiets særlige bandeenhed, Task Force Øst, havde slået til mod virksomheden, da man mistænkte virksomheden for at have unddraget det offentlige for moms, A-skat og AM-bidrag, for ikke under 25 mio. kr.
Siden har efterforskningen rullet og seneste er det kommet frem, at flere hundrede personer risikerer at blive en del af sagen fra Rødovrevej.
Vicepolitiinspektør Lisbeth Jessen fra politiets bandeenhed, Task Force Øst, vurderer nemlig, at op mod 300 personer kan have arbejdet sort i virksomheden.
“Efterforskningen har indtil videre vist, at op imod 300 personer kan have arbejdet sort.  De er kun under mistanke, men kan altså risikere at blive sigtede, hvis vi finder bevis for, at de har arbejdet sort,” fortæller hun.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top