Annonce

Et længe ventet billede
Wild-Stars_23_220112_BP.jpg
Dette billede har længe været i mit hoved, så det var rart endelig at kunne prøve det. Foto: Brian Poulsen
Blog - Bag kameraet Jeg har altid haft et billede i mit hoved som jeg længe gerne ville lave. Et oversigtsbillede af en kæmpe stor skøjtehal, fyldt med mennesker. Det fik jeg heldigvis muligheden for i går.

Under min ferie her i Minneapolis, var et af punkterne på dagsordenen at tage ind og se Minnesota Wild spille. De spillede så hjemme i går mod Dallas Stars som også har en dansker i truppen – nemlig Esbjergdrengen Philip Larsen. Ham kommer jeg tilbage til.

Nå, men jeg har som nævnt i titel og indledning, længe gerne ville skyde et billede af en skøjtehal, hvor man kan se hele isen og også så meget som muligt af selve arenaen samt fans. For det første kræver det at man er langt nok væk, og for det andet kræver det at man er det rigtige sted.

Annonce

Pladserne til gårsdagens kamp var helt oppe i det ene hjørne. Ja jeg kunne faktisk ikke komme længere væk fra isen end jeg var. Selvom det var helt deroppe var det faktisk nogle rigtigt gode pladser. De få gange jeg er i Rødovre Skøjte Arena uden at tage billeder, plejer jeg også at sætte mig højt oppe, da man får et helt andet overblik over spillet, og faktisk kan se chancerne blive bygget op.

Da der var omkring 10 minutter tilbage af kampen, forlod mig og min kammerat vores plads og gik rundt på øverste niveau. Jeg ville helst stå lige ud for midterlinien. Mit håb var, at når kampen så småt var ved at være slut (med stillingen 5-2) ville folk begynde at forlade hallen for ikke at sidde i den mega trafikprop 19.000+ mennesker unægtelig vil skabe.

Og ganske rigtigt. Øverste række lige midt for (hvor logoet i midten vendte den rigtige vej) var der 3 ledige pladser. Så stående på et ben oppe på en kant, mens jeg holdt balancen med den ene arm på sæderyggen, fik jeg skudt mit billede.

Resultatet er det billede der er øverst. Jeg er super godt tilfreds. Man får en idé om hvor gigantiske skøjtehallerne er herovre, og så hjælper det bestemt også at der er tæt på udsolgt! Billedet er taget med et såkaldt fiskeøje objektiv som jeg fik lov at låne af min kammerat der også er fotograf.. Det giver et meget bredere billede, og samtidigt får det nærmest runde kanter som toppen af billedet klart bærer præg af. Man må desværre ikke medbringe større zoom objektiver til sportskampe herovre!

Jeg forsøgte også med mit eget objektiv. Hele banen kunne være i billedet, men det blev bestemt ikke det samme restultat!


Udsigten fra øverste niveau i Xcel Energy Center

Tilbage til Philip Larsen
Philip Larsen havde siddet udenfor i nogle kampe med en mindre hjernerystelse. Jeg så endda på statistikken fra deres kamp fredag. Der  var han ikke med, så jeg havde ikke forventet at se endnu en dansker med nummer 36 på ryggen træde ind på isen i går.

At han så samtidigt scorede sit første mål i NHL i går gjorde det bestemt ikke mindre interessant. Minnesota vandt 5-2 så der var godt gang i tilskuerne også, selvom stemningen i hallerne herovre på ingen måde kan sammenligne sig med stemningen i skøjtehallerne i Danmark.

For at det ikke skal være løgn, spillede de i øvrigt Volbeat – A Warrior’s Call i arenaen! Altid sjovt at høre dansk musik sådanne steder.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top