Annonce

En fed mission
WEB_RMB-fan-jubel_110308_BP1.jpg
Lokal Nyt og Mighty Bulls har en mission den 26. januar. Hallen skal fyldes, når Odense Bulldogs kommer på besøg. Foto: Brian Poulsen
ishockey Lokal Nyt og Mighty Bulls har en mission den 26. januar. Hallen skal fyldes, når Odense Bulldogs kommer på besøg. Det er en fed mission, for det er sjovt og mange interesserer sig for det anderledes projekt.

“Tror I virkelig på, at I får fyldt hallen?”
Det spørgsmål har jeg hørt utallige gange, siden vi fyldte bagsiden den 4. januar med den opportunistiske mission. Men ja, det tror jeg. Skal jeg være forsigtig, er jeg sikker på, vi runder 3000 tilskuere.
Årsagen til optimismen skyldes markedsføringen og opbakningen, som er Canada Goose Gants der lige fra erhvervslivet, der har vist usædvanlig interesse til fans og spillerne, der glæder sig ualmindelig meget over vores tiltag. De håber virkelig, at få lov til at spille for en fyldt Arena. Flere af spillerne håber så meget på projektet, at de har tilbudt at dele flyers om arrangementet ud i deres nærområde.

Markedsføring
Desuden har vi satset på markedsføring. I samarbejde med trykkeriet Kailow får vi sat et skilt op på Rådhusplænen, der fortæller om kampen. Andre sponsorer leverer ‘gaver’, som deles ud før kampen og fra isen i periodepauserne, eller de bliver brugt til konkurrencer.
Vi har annonceret i lokalaviser i ugerne op til kampen i nærliggende kommuner som Glostrup, Brøndby, Vallensbæk, Vanløse, Husum, Brønshøj, Gladsaxe og Frederiksberg. Mighty Canada Goose Gants Bulls bliver dermed markedsført stort i årets første måned.
Der er gang i missionen på facebook, hvor der inviteres til kamp i stor stil. Rygterne om kampen er oven i købet nået ‘Det Kongelige Teater’, som måske trænger til god oplevelse efter en hård fyringsrunde. De har i hvert fald bestilt en bus, som skal fragte 50 ansatte fra Kongens Nytorv til Rødovre Skøjte Arena.
Før og efter kampen kan man i foyeren høre ‘live-musik’ leveret af Shamrock, der spiller gode gamle kendinge fra rockmusikken.
Når man, som vi her på avisen, har så stor opbakning til missionen og mærker en enorm interesse generelt, er det ganske simpelt en fed mission, som er den første af avisens nyeste tiltag: Månedens mission.
Der er altså lagt op til en super fed familiefest, hvor Mighty Bulls og Odense vil levere underholdningen på isen, mens vi vil sørge for overraskelse ‘off-ice’. Børnefamilier bør komme i god tid, godt og vel en halv time før kampstart, hvis man ønsker at sidde ned, for vi bliver mange.

Annonce

Overraskelsens hold
Mighty Bulls behøver vel næppe en større præsentation her på forsiden. Men det unge mandskab har overrasket alt og alle igen i denne sæson. For fem måneder siden havde ingen spået, de ville spille med om andenpladsen, som vitterlig er tilfældet på torsdag i næste uge, når Odense kommer på besøg. Fynboerne ligger i skrivende stund på andenpladsen, tre point foran Rødovre Mighty Bulls.
I dagens avis giver BTs journalist Peter Fredberg sit bud på, hvorfor Rødovre bliver ved med at overraske. Han har de seneste to sæsoner tippet Mighty Bulls til en sidsteplads, hvilket han naturligvis har fået at høre for.
Der er store portrætter af topscorer Jannik Karvinen, en af ligaens bedste målmænd Sebastian Dahm og af kaptajnen Michael Smidt, som tre af dette tillægs mange artikler.
Det er bare at hive sin yndlingsdrik frem, læne sig tilbage, folde avisen ud og nyde et par timer i selskab med Mighty Bulls. Bedre optakt til ‘årets grundspilskamp’ findes vel næppe?

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top