Annonce

En epoke slutter
WEB_kjeld-norman02_02112_BP.jpg
Kjeld Norman Sørensen har valgt at sælge sin slagterforretning i Rødovre Centrum. Forretningen bliver i ‘Mad med mere’ regi. Foto: Brian Poulsen
takker af Slagtermester Kjeld Norman Sørensen sælger sin forretning i Rødovre Centrum og slutter dermed en lang og traditionsrig epoke. "Nu skal der ske noget nyt," lyder en af forklaringerne fra slagtermesteren.

“Hvordan kan du finde på at stoppe? Det spørgsmål er jeg blevet stillet mange gange,” forklarer Kjeld Normann Sørensen, slagtermester i butikken af selv samme navn i Rødovre Centrum.
Selv er han fuldstændig afklaret med fremtiden og glæder sig til at prøve kræfter med andre ting.
“Jeg synes jeg har alderen til at trække mig tilbage. I år kan jeg både fejre 30-års jubilæum og 70-års fødeseldag og jeg synes det er på tide, at der kommer friske kræfter til,” fortæller han og fortsætter:
“Der er mange andre ting jeg gerne vil lave. Jeg kan godt lide at rejse og jeg vil gerne ud og se, hvad der sker andre steder i verden,” lyder det fra den kommende jubilar og fødselar.

Laugsmester
I 2010 blev Kjeld Normann Sørensen kåret til årets laugsmester. Daværende fødevareminister Henrik Høegh og Rødovres borgmester Erik Nielsen var med til at hylde slagteren med den ærefulde titel og Kjeld Normann Sørensen indrømmer da også, at stoppet er vemodigt.
“Jeg kommer da helt sikkert til at savne mit fag. Jeg har den gode gammeldags uddannelse som kreaturslagter og min far og farfar var begge slagtermestre. Min far var med fra starten i 1966, da centeret åbnede, så det er da lidt vemodigt, at det hele nu skal slutte,” siger han.
Kjeld Norman Sørensen afholder en afskeds- og jubilæumsreception i forretningen i Rødovre Centrum onsdag den 18. januar fra kl. 14.00 til 17.00. Alle kunder, venner og bekendte af butikken er meget velkomne.
“Så skal jeg nok give lidt at spise,” lyder det med et smil fra læben fra den nu snart forhenværende slagtermester.

Annonce
Kommentarer

2 kommentarer om “En epoke slutter”

 1. lisbeth hansen siger:

  det er trist ,for det er altid og komme der og handle ,der er altid smil på læberne

 2. John Jensen siger:

  ØV-ØV-ØV-ØV-ØV-ØV-ØV-ØV-ØV-ØV-ØV

  og et STORRRT held og lykke fremover, tak for en altid fantastisk god betjening, med godt humør.

  Hvad skal vi der godt kan lide en god handel, med er altid smilende og kompetent personale.
  Hvor går vi der kan lide god kvalitet hen?

  Men du har fortjent et godt otium.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top