Annonce

DM-medaljer til Fix
Fix.jpg

Forrest f.v. Kristian Kaimer Eriksen og Andreas Lund Andresen. Bagerst f.v. Kasper Gylling, Tobias Lund Andresen og Matias Gunnar Malmberg.

Medalje-vindere: Forrest f.v. Kristian Kaimer Eriksen og Andreas Lund Andresen. Bagerst f.v. Kasper Gylling, Tobias Lund Andresen og Matias Gunnar Malmberg.
Cykling Det tog ikke mange dage i 2012 før CK Fix hentede sine første medaljer hjem. Denne gang var det DM-stævnet i cykelcross, der lagde scene til CK Fixs sejre.

Søndag d. 8. januar blev der afholdt danske mesterskaber i cykelcross på Bellahøjmarken i København.Ruten var i år ekstrem tung efter flere dages regn. Allerede efter et par opvarmningsrunder var der flere passager på ruten hvor der blev kørt i rent mudder.

Rødovres unge cykelryttere var nærmest på hjemmebane og de tog godt for sig af retterne og
trodsede de svære betingelser. I U/15-rækken blev det til en sølvmedalje til Andreas Lund Andresen og en ærefuld 6 plads til Kristian Kaimer Eriksen. I U/13-rækken kom Mattias Gunnar Malmberg ind på en flot 3. plads med efterfølgende bronzemedalje til følge.

Annonce

Hos de yngste i U/11-rækken snuppede Fix de to øverste placeringer. Guldet gik til Tobias Lund Andresen og sølvmedaljen gik til Kasper Gylling. Fix hentede derudover en 4. og en 14. plads ved herrernes eliteløb.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top