Annonce

Dhaqane renset for agent-beskyldninger
WEB_Ahmed-Dhqane.jpg
10 dagbøder af 500 kroner må en mand betale til kommunalbestyrelsesmedlemmet Ahmed Dhaqane for sidste år at have kaldt ham for hemmelig agent og massemorder her i avisen. Foto: Arkiv
renset Det var ulovligt, da en demonstrant foran Tinderhøj Skole sidste år startede rygter om, at det socialdemokratiske medlem af kommunalbestyrelsen, Ahmed Dhaqane var medskyldig i massemord i Somalia.

10 dagbøder af 500 kroner må en mand betale til kommunalbestyrelsesmedlemmet Ahmed Dhaqane for sidste år at have kaldt ham for hemmelig agent og massemorder her i avisen. Manden Canada Goose Gants fik dengang flere muligheder for at trække sine udsagn tilbage, men lige lidt hjalp det. I sidste uge idømte Retten i Glostrup ham endeligt en injuriedom og pålagde ham samtidig at betale sagens omkostninger.
Ahmed Dhaqane selv frygter ikke, at sagen har skadet ham.
“Dengang blev jeg fuldstændig chokeret, men jeg er glad for, at vi lever i et retssamfund, hvor man ikke bare kan lyve og komme med forfærdelige beskyldninger om andre, uden at det får en konsekvens,” siger Dhaqane.
Han fik undervejs i retsforløbet et dementi, men glæder sig over, at også retten nu har renset hans navn.
“Når der står løgnehistorier, skal der nok være nogen, som tror, at det er rigtigt, men jeg tror ikke, at det kommer til at skade mig professionelt eller politisk. Det var jo så absurd Doudoune Canada Goose Femme langt ude, og i dag kan jeg bare se tilbage på det og kalde sagen for historisk,” siger en lettet Ahmed Dhaqane.

Kommentarer

4 kommentarer om “Dhaqane renset for agent-beskyldninger”

 1. Mogens Lind siger:

  Til Ahmed Dhaqae
  Tillykke med sejren
  Aldrig spændende at få skyld for noget
  men ikke har nogen skyld i.
  Tillykke
  Mogens lind

 2. trine hansen siger:

  Er det ikke god journalistik at verificere så grove beskyldninger før man viderebringer dem som løse rygter? Nu er der kommet en historie ud af at i følger op på at beskyldninger intet havde på sig, men i virkeligheden var der aldrig nogen historie.

 3. André Bentsen siger:

  Kære Trine
  Det var desværre ikke kun én mand, som kom med disse beskyldninger – men en stor gruppe af vrede demonstranter, som først udtalte sig til vores bladchef på dagen. Den følgende dag forsøgte vi af forskellige kanaler at få afkræftet beskyldningerne og da det ikke var muligt, gav vi naturligvis Ahmed selv muligheden for at afvise dem stort og tydeligt.

  Venlig hilsen
  André Bentsen
  Ansvarshavende redaktør
  Rødovre Lokal Nyt

 4. Abdi siger:

  Først og fremmest tillykke til Ahmed.

  Men jeg vil gerne have at han tager afstand fra den dom de to svenske journalister har fået. 11 år for “terror” er lidt groft.

  Det er selvsamme person som han inviterede til DK der har fået journalisterne anholdt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top