Annonce

Dårlig defensiv kostede sejren
søren-pærregaard_RMB-EfB_10_221211_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen (Arkiv)
Ishockey For første gang i sæsonen måtte Rødovre kapitulere på udebane mod EfB Ishockey. Vestjyderne vandt tirsdag 4-3 efter overtid, og der var ikke tilfredshed blandt Rødovre-spillerne. ”Vi spiller en dårlig defensiv kamp,” siger målscorer Tobias Ruelykke. Mike Rådde var tilbage og lavede sit første sæsonmål.

EfB Ishockey – Rødovre Mighty Bulls 4-3 OT
(1-2, 1-1, 1-0, 1-0)
07:23 0-1 Emil Bigler (Astrup, Smidt)
13:32 1-1 Tommi Laine (Kristensen, McLeod) pp1
13:57 1-2 Mike Rådde (Ekström, Grønvaldt)
25:30 2-2 Jordan Smotherman
29:35 2-3 Tobias Ruelykke (Smidt, Astrup)
55:46 3-3 Simon Ferguson (Laine)
64:13 4-3 Coleman Noonan (Smotherman)
Udv.: EfB 3×2, RMB 5×2
Skud: 47-31 (11-8, 19-10, 12-12, 5-1)
Tilskuere: 706

Rødovres kæder ifølge al-bankligaen.dk:
Målmand: Sebastian Dahm
1. Tobias Ruelykke – Mike Rådde. Jannik Karvinen – Mike Berry – Adrian Ekström
2. Sebastian Bergholt – Simon Grønvaldt. Andy Contois – Rasmus Astrup – Michael Smidt
3. Morten Allesøe – Emil Bigler. Mathias Bau Hansen – Mikael Christensen – Mike Daugulis
4. Søren Pærregaard. Ulrich Linnet – Patrick Rasmussen

Annonce

Rødovre var uden Tobias Hansen (sygdom) og Mikkel Nielsen. Kampens hoveddommere var Jan Andersen og Thomas Lassen.

Rødovre skulle tirsdag forsøge at følge op på to gode kampe på udebane mod EfB i denne sæson. Men tredje gang var lykkens gang for vestjyderne, der trak en 4-3-sejr i land efter en overtidsscoring.

Rødovres tre målscorere var alle backer, og den ene, Mike Rådde, var tilbage og fik hermed sin første sæsonscoring. Men det var kun en trøst for svenskeren, der forklarer det smalle nederlag.

”Vi spiller ikke den bedste kamp og er dårlig i alle tre perioder. Vi lever ikke op til det niveau, som vi har vist i de sidste ti kampe. Det er som om, vi bliver lidt overmodige,” lyder det ærligt.

Rødovre førte endda 2-3 frem til små fem minutter før tid, men så udlignede Coleman Noonan, og kampen skulle i overtid.

”Dahm holder os inde i kampen, og i overtiden smider vi to point væk, selv om vi ellers har chancerne til et mål,” siger Rådde og omtaler kort sin scoring til 1-2 i første periode.

”Jeg sender et slagskud af sted, og jeg ved ikke, om den rammer en EfB-spiller på vej ind. Men jeg gik mit første sæsonmål, og det er altid rart at score. Men jeg ville selvfølgelig hellere have haft sejren.”

Mike Rådde er oven på igen
Mike Rådde havde siddet over i fire kampe for tyrene på grund af en hjernerystelse. Men tirsdag var svenskeren altså tilbage i fuldt vigør.

”Jeg følte det godt derude i dag. Jeg kunne ikke mærke noget til hjernerystelsen, og jeg tænkte ikke rigtig over det i kampen. Jeg skulle lige ind i spillet igen, men jeg følte mig helt klar til at spille,” slutter Mike Rådde over for rnn.dk.

En anden af aftenens målscorere, Tobias Ruelykke, erkender ligeledes, at Rødovre ikke havde den bedste dag på kontoret.

”Vi spiller en dårlig defensiv kamp. Deres førstekæde sætter pres på os fra start, og det er ’Seb’ (Sebastian Dahm, red.), der holder os inde i kampen,” udtaler Rødovres #15.

Rødovre har en fem mod tre-situation i tredje periode, som ikke bliver omsat til scoring. Måltavlen viste på daværende tidspunkt 2-3.

”Jeg synes egentlig ikke, vi spillede dårligt i powerplay. Vi havde også kun to gange i overtal, men heldet var bare ikke med os,” lyder forklaringen. I overtiden fik EfB det afgørende mål til 4-3 – under et minut inden udløbet af de fem minutter.

”Det var meget lige i overtiden. Men de får lige en enkelt chance, som de udnytter. Vi prøvede selvfølgelig at holde en god defensiv i overtiden og leve på hurtige kontrastød fra vores angribere.”

Rødovre gav sejren væk
Tyrene måtte dermed give fortabt i den vestjyske arena efter to flotte sejre på henholdsvis 0-1 og 0-3.

”Det er os selv, der giver dem sejren i dag. Det er altid positivt at få point med hjem fra udebane, men derfor er det stadig ikke godt nok. Vi vender stærkt tilbage på torsdag mod AaB, hvor vi tager tre point,” slutter Tobias Ruelykke.

Efter at have vundet samtlige fem kampe, der i sæsonen er gået i overtid, måtte Rødovre i aften kapitulere og sande, at den gode stime er brudt.

Rødovre ligger efter det ene point side om side med Herning på tredjepladsen. Midtjyderne vandt over SønderjyskE og har stadig en kamp i hånden. Der er 13 point ned til AaB Ishockey på femtepladsen, der også har spillet en kamp mindre.

Rødovre møder torsdag netop AaB Ishockey på hjemmebane.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top