Annonce

Chrumme´s Nytårstale!
WEB_Chrummer_Nytaar.jpg
Foto: Sille
chrumme Det fedeste ved at have sin egen klumme, er jo at det er MIN klumme. Mit eget syge univers, hvor JEG er borgmester. Derfor skal det da ikke skorte på en Nytårstale!

Det bliver jo et fantastisk 2012. Vi er i en finanskrise, arbejdsløsheden stiger, der bliver flere fattige…eller skal vi kalde dem for “mindre rige”. Renten er lav og fødevarepriserne stiger. Flere bliver skilt og færre kræftpatienter bliver helbredt. Vi har fortsat verdensrekord i druk og der kommer helt klart et skybrud eller to. Vores hus bliver sværere at sælge og prisen på smør og chokolade vil stige.
Jov jov, 2012 bliver lårklaskende sjovt…altså når vi ser tilbage på det om 10 år, for så skulle gældssaneringen vel være på plads og vi vil kunne grine af dengang i 2012, hvor man oplevede arbejdsløshed, skilsmisse og en tvangsauktion.
Og i sær i Rødovre vil vi kunne glæde os. I sær hvis man bor i Islev. Det som jeg populært har tilladt mig at kalde for udkants-Rødovre. Rødovres svar på Thyborøn. Bydelen som snart må få besøg af Jan Gintberg. Jeg har en tyrkertro på, at Islevgenserne får lov til at beholde deres svømmehal, og at der til og med også vil være åbent en gang i mellem. Der har endda været en arkitektkonkurrence over, hvor godt det kunne blive i Islev. Den kan Islevgenserne så se på Rødovre Bibliotek. Ja, de kunne jo rive en dag ud af kalenderen og så samtidig tage en tur i Rødovre Centeret og få en heldags bytur ud af det. Jeg tvivler på at Islev i 2012 hiver sig ind i byzonen. Måske kan de få et gadekær og et forsamlingshus, så er jeg 100 pct sikker på, at Jan Gintberg er på vej.
2011 var en kriseår – og så fik vi flere børn. Der er altså en sammenhæng mellem dårlige tider og mere ruskeri under dynen. Så måske kommunen skulle bygge en børnehave mere, mens de er i gang. Og der er også flere ældre i vores kommune. Sjovt at se at vi har en by, hvor de fleste byggeprojekter er vuggestuer og plejehjem. Det er altså børnene og de ældre som koster mest i kommunen. Det må vi dæmme op for. Vi må undgå for mange unger og at folk bliver for gamle. Jeg vil anbefale gratis prævention til de fødedygtige kvinder og gratis fedtemadder og smøger til alle over 65.
2012 er lige om hjørnet, og hvad kan man vente sige af Christian’s Chrummer i 2012? Ikke en skid. Jeg kan dog love jeg, at jeg fortsat vil håne Islev og de ældre og generelt være bedrevidende, ubehøvlet og hånende. Slå ned på de stærke – og de svage, overvægtige kæmper, dværge, mennesker og kvinder.
Som mit store nu afdøde idol Kim Il Jong sagde “Husk på at den man tugter, elsker man”
Som en læser (måske den eneste læser jeg har) en gang spurgte mig “Kender du tabu?” – Det måtte jeg svare helt klart NEJ – jeg spiser nemlig ikke ost.
Godt Nytår og husk at et nemt nytårsforsæt kunne være, at læse Christian’s Chrummer i 2012. Du kan HELT sikkert lære noget – og Sille tegner det endda for dig!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top