Annonce

Boligpriserne er raslet ned
WEB_bolig_til_artikelomboli.jpg
1000 kroner per kvadratmeter. Så meget faldt prisen på ejerlejligheder, rækkehuse og villaer i gennemsnit i Rødovre i 2011. Foto: Arkiv
bolig 1000 kroner per kvadratmeter. Så meget faldt prisen på ejerlejligheder, rækkehuse og villaer i gennemsnit i Rødovre i 2011. Men boligsælgerne i Rødovre er ikke hårdere ramt end i resten af landet. Snarere tværtimod. Rødovre er Danmarks 30. dyreste kommune, når det kommer til villaer.

Mange sælgere og få købere har sammen med en generel økonomisk krise tvunget kvadratmeterpriserne ned overalt i landet. Heller ikke i Rødovre har der været meget at glæde sig over, hvis man har haft sit hus til salg i 2011.
Alligevel er der grund til optimisme. I mange kommuner har sælgerne det nemlig meget hårdere end i Rødovre, der på en plads over prisen per kvadratmeter kommer ind på en 30. plads i 2011, når det gælder solgte villaer.

Det viser tal fra boligsiden Boliga.dk, der også afslører, at en villa-kvadratmeter tilbage i 2010 kostede 22.350 kroner, mens den i 2011 kostede 21.353 kroner. Det giver med andre ord et fald på ca. 1000 kroner per kvadratmeter på et år. Et billede der gentager sig, hvis man kigger på ejerlejlighederne. Her kostede en kvadratmeter i Rødovre i 2010 ifølge boliga.dk 15.339, mens den i 2011 kostede 14.314 kroner. Det gør samtidig Rødovre til Danmarks 44. dyreste by, når det kommer til ejerlejligheder, hvilket kan gå hen og påvirke salgstallene positivt, da man er faldet fem pladser på listen i forhold til 2010, hvor man var landets 39. dyreste by at købe lejlighed i.

Annonce

Omvendt kan dem der sælger hus i Rødovre bryste sig med en 30. plads, der alligevel er tegn på, at den aflange forstadskommune er blandt landets mest populære byer at købe villa i. Selvom der også her er tale om et fald på listen, da man i 2010 var landets 27. mest dyre kommune.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top