Annonce

Betalingsringen
erik-nielsen_09_02112_BP.jpg
WEB-TV Midt i december måneds juleræs mødtes borgmestre fra omegnskommunerne på rådhuset i Rødovre for at kræve indflydelse på, hvor en betalingsring skal opføres. Transportministeren lovede hurtigt, at deres forslag ville indgå i det fremtidige forberedende arbejde om trængselsafgifter,og julefreden sænkede sig dermed over hovedstadsområdet.

Men julen varer ikke altid lige længe. For nyligt kom det frem, at regeringen også arbejder med en model, hvor betalingsringen følger Københavns Kommunegrænse. Se med, når vi kører turen, der hvor betalingsringen rammer Rødovre, fra Motorring 3 i nord, til Damhustorvet i Syd, hvor vi møder borgmester Erik Nielsen, der ikke er begejstret for det nye forslag.

[yt]rECjvh63qx8[/yt]

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top