Annonce

Back afliver usand påstand
WEB_38-Tobias-hansen_RMB-Aa.jpg
Den 20-årige Tobias Hansen har, trods onde tunger, bevist sit værd for Mighty Bulls og hidtil toppet en solid sæsonda han fik fast backplads på det U20-landshold, som netop har deltaget ved A-VM i Canada Foto: Brian Poulsen
ishockey Tobias Hansen afliver i fællesskab med sin far, RMB-sportschef Gert Hansen, påstanden om, at hans plads på Rødovres hold skulle være opnået på uretfærdig vis. ”Jeg har bevist, at jeg er berettiget til en plads på holdet,” siger han.

Det har været en forrygende sæson for backen Tobias Hansen, der senest var med U20-landsholdet til VM i Canada.
Han er netop fyldt 20 år og har været en af de positive overraskelser på Rødovre hold. P.t. er han sit holds bedste med +11 i plus/minus-statistikken.
Tobias er søn af sportschef i Rødovre Mighty Bulls, Gert Hansen. Der har floreret udokumenterede påstande om, at backen skulle have fået pladsen på Rødovres hold qua sin fars virke i klubben.
Begge parter kan dog på det kraftigste udelukke, at det skulle være tilfældet, da vi møder dem i Rødovre Skøjte Arena efter en træning.
“Jeg har kæmpet meget for at komme med på Rødovres hold. Jeg har bevist, at jeg er berettiget til en plads på holdet, og jeg synes selv, det er helt fortjent, at jeg er med,” siger Tobias Hansen og fortsætter.
”Jeg har lige været med U20-landsholdet til VM, og ved de tidligere samlinger i sæsonen har jeg ikke været sikker på en plads. Men jeg fik kæmpet mig på VM-holdet og fik faktisk den bedste plus/minus-statistik på det danske hold med -3 for turneringen.”
“Under ’Gratts’ (RMB-cheftræner Brad Gratton, red.) har jeg udviklet mig meget og var en Top 6-back ved VM i Canada.”

Kommentarer kan ikke undgås
Gert Hansen står fuldstændig uforstående over for, at der er personer, som opdigter påstande uden at have ordentlig indsigt.
”Det er nogle personer, som ikke fatter sammenhængen. Det er påstande, som der fremkommer i forums og lignende, men Tobias’ plads er opnået på retfærdig vis,” siger han og kommenterer på de mange unge spillere i klubben.
“Det siger sig selv. Der er mange af de unge spillere, der ser muligheder og potentiale i at nå langt med ishockeyen. Tobias er gået fra at spille syv perioder sidste sæson til at være fast mand i denne sæson. Jeg tror ikke, det kan undgås, at der kommer nogle kommentarer en gang i mellem.”
Tobias Hansen kom på en såkaldt ’Bobler’-kontrakt hos Rødovre Mighty Bulls i sæson 2009/10. I sidste sæson, 2010/11, var han med i syv kampe.

Annonce

Vil helst spille boxplay
Den fysisk stærke back, der måler 195 cm og vejer 98 kg, har optrådt i 20 ud af 30 kampe for Rødovre i indeværende sæson. Han har blandt andet været fraværende for Rødovre i forbindelse med U20-VM i Canada.
Det er oftest sådan, at det er angriberne, der har den største positive omtale i medierne, mens backerne kan blive overset.
Tobias Hansen afslører, hvilken del af spillet, han har som sin favoritsituation og spidskompetence, når han er i kamp for Rødovre.
“Min spillestil er mest defensiv, og jeg spiller faktisk hellere boxplay, fire mod fem, end powerplay, fem mod fire. Jeg nyder mere at være i undertal end overtal,” siger han og glæder sig afslutningsvis over, at han ikke selv har mærket til den omtalte udokumenterede påstand.
“Jeg har ikke oplevet noget, der skulle være ondt på nogen måde. Min far og jeg er gode til at holde ishockey og privatliv adskilt, og det eneste, jeg har bemærket, er nogle holdkammerater, der laver lidt sjov med det,” smiler Tobias Hansen.
Han har i denne sæson lavet fire assister og har altså sit holds bedste plus/minus-statistik med +11.
Han fyldte 20 år den 4. januar, da han stadig var i Canada.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top