Annonce

5. klasse hitter på Youtube
WEB_water-accepts-no-border.jpg
Interesserede elever arbejdede i 3. klasse med rensning af vand, og lavede en video til nettet. Her er et billede fra filmen. Foto: Privat
musik En klasse engagerede elever i 5. A på Nyager Skole har ved eget initiativ indspillet deres helt egen musikvideo, der sætter fokus på vigtigheden af rent vand.

Af Asbjørn Andreas Larsen, Martin Engkebølle og Cecilie Østerkryger, Rødovre Gymnasium

Videoen hedder “Water accepts no border” og omhandler vigtigheden af rent vand for alle. Teksten har eleverne fra 5. A selv skrevet i samarbejde med læreren Kenny Jensen, som har lavet musikken og Maria Juul Enevoldsen, som har hjulpet med den engelske sangtekst. Elevene har endda selv sammensat en dansekoreografi, som de har arbejdet på i deres fritid og i frikvarterer.
“Baggrunden for musikvideoen er fra et projekt i 3. klasse, hvor eleverne lavede et projekt om vand og vandrensning. Halvandet år efter lavede vi en evaluering af projektet, hvor eleverne skulle forsøge at optimere langtidshukommelse, ved at genskrive alt hvad de kunne huske fra vandrensningsprojektet.” fortæller klasselæreren Pernille Reenberg

Annonce

Tænker på vand.
Pernille Reenberg viste en video til eleverne, hvor en masse mennesker fra forskellige lande sang og dansede sammen. Dette gav inspirationen til eleverne om, at lave deres egen video med sang og dans, som har forbindelse til vand. Videoen ligger nu på Youtube og er allerede set af over 1.400 menne- sker.
Hele forløbet har fået børnene til at gøre sig tanker om hele problematikken omkring vand og vandrensning, og det har gjort så stort et indtryk, at børnene her halvandet år senere, lavede denne kreative video på eget initiativ. 

[yt]05Nxo55GdCU[/yt]

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top