Økonomisk jerngreb fortsætter i 2012
WEB_penge_AB.jpg
Erik Nielsen understreger, at økonomien også i 2012 vil blive holdt i stramme tøjler. Foto: Red.
økonomi Et kæmpemæssigt underskud på 114,9 millioner kroner blev i 2011 forvandlet til et lille overskud. Økonomien er i balance, men Rødovre Kommune kommer ikke til at hvile på laurbærrene. Økonomien skal holdes i stramme tøjler i 2012.

Borgmester Erik Nielsen roser kommunens ansatte for en forbilledlig indsats i det forgangne år. En indsats som har rettet kommunens økonomi op, men som samtidig har haft menneskelige konsekvenser rundt om i byen. Kommunens ansættelses- og indkøbsstop har gjort ondt. Forældrebestyrelsen i daginstitutionen Rønneholm udtrykte det således i et læserbrev i Lokal Nyt tilbage i november måned:
“Personalet har gjort deres bedste, men efter måneder med for lidt personale, bløder vores institution i bogstavelig forstand. De voksne, der skal være vores børns trygge base i mange timer hver dag, er under et urimeligt pres. Resultatet er helt banalt, at børnene mangler ro og regelmæssighed.”

Stramme tøjler
Økonomien er nu i balance, men kommunens ansatte skal ikke regne med, at der nu bliver lukket op for de økonomiske sluser.  
Der er nemlig udsigt til, at økonomien også i 2012 bliver holdt i stramme tøjler.
“Danmark har som bekendt store økonomiske udfordringer, og det smitter tydeligt af på budgetterne i landets kommuner. Det betyder, at vi i 2012 holder økonomien i stramme tøjler, som vi har tradition for i Rødovre. Vi er godt rustet til de udfordringer, som kommer. Kommunens kassebeholdning er solid, og der er styr på økonomien,” siger Erik Nielsen.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top