Annonce


Stor cadeau til fansene
RMB-Herlev_01_301211_BP.jpg
Emil Bigler var glad for den gode stemning i Arenaen Foto: Brian Poulsen
Ishockey Emil Bigler var tilbage efter overstået sygdom, og han nød den gode opbakning i sejren over Herlev. ”En stor cadeau til fansene. De hepper og klapper hele kampen, og det er en fornøjelse for os på isen,” siger han. Vi har også en kort kommentar fra cheftræner Brad Gratton.

I kampen mod AaB var Emil Bigler fraværende på grund af kold lungebetændelse og feber. Men i aften var han atter i aktion i kampen mod lokalrivalerne fra Herlev Eagles.

”Jeg elsker at spille mod Herlev. De tager altid masser af fans med, og de fighter godt. Det er tætte kampe, hver gang vi mødes,” siger han og fortsætter.

Annonce

”Vi spillede en solid kamp og holder Herlev fra fadet. Det er rart at have ’Seb’ (Sebastian Dahm, red.) i målet. Han står en flot kamp med store redninger. Han har en god autoritet og ved, hvad han skal gøre. Han lægger også altid en stor arbejdsindsats til træning.”

Aftenens modstander fra Herlev bed godt fra sig, og den netop omtalte Sebastian Dahm var en afgørende faktor for, at ørnene blev holdt på et minimum af scoringer.

”Herlev er gode, og de er specielt farlige i powerplay. Det er et typisk playoff-hold efter min mening, og de kommer igen til sidst i dag,” udtaler Bigler.

Lokalopgøret var præget af en række meget tvivlsomme dommerkendelser.

”Man bliver lidt frustreret, når det ikke går ens vej i forhold til dommernes kendelser. Men vi skal heller ikke fokusere meget på det – det er ikke NHL, og der er stor forskel fra Danmark til Nordamerika på dommerstanden,” forklarer Emil Bigler.

Fornøjelse med heppende fans
Som spiller er det som regel en ekstra gevinst at sejre mod en lokalrival. Det er også tilfældet for Rødovres #2.

”Det er altid fedt at slå en af sine nærmeste rivaler. Men vi ser også alle hold som vores konkurrenter, og vi skal selvfølgelig forsøge at slå alle. I aften bliver vi båret frem af fansene. En stor cadeau til dem. De hepper og klapper hele kampen, og det er en fornøjelse for os på isen,” slutter Emil Bigler over for rnn.dk.

Cheftræner Brad Gratton var stolt af spillerne, da vi fangede ham i hans egen ’hule’ i Rødovres spillergang.

”Drengene kæmper stort i dag og skøjter igennem. Vi holder Herlev på kun ét mål, og det er en flot præstation. Men jeg må også sige, at deres målmand (Joel Martin, red.) står en god kamp. På den negative side kan jeg nævne flere af udvisningerne, som jeg ikke er helt enig i,” siger Brad Gratton og runder af.

”Det var en flot fight af drengene, og vi fik de tre point tilbage, som vi ikke formåede at hente i Aalborg. Nu fortsætter vi videre i det nye år.”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top