Annonce


Rekordfå juleindbrud
WEB_politibil.jpg
I hele Københavns Vestegns Politikreds har man i perioden fra den 23. december til og med den 27. december registreret 57 juleindbrud i privat beboelse. I Rødovre er tallet bare fem. Foto: Red.
politi Julen 2011 har budt på rekord få juleindbrud.

I hele Københavns Vestegns Politikreds har man i perioden fra den 23. december til og med den 27. december registreret 57 juleindbrud i privat beboelse. I Rødovre er tallet bare fem. Lederen af indbrudsgruppen i Københavns Vestegns Politi, Jørn Møller Nielsen, beretter at det er en klar rekord.
“Til sammenligning havde vi 88 indbrud i samme periode i hele politikredsen sidste år og 181 året inden. I Rødovre er antallet også rekordlavt og det skyldes bl.a. den meget intensive patruljering i boligområderne og vores store fokus på indbrud,” forklarer han. Tre ud af de fem juleindbrud skete 2. juledag. I to af tilfældene var politiet imidlertid så hurtigt fremme, at tyvene kun akkurat nåede at undslippe, og i begge tilfælde måtte lade tyvekosterne stå. En 8-årig brøndby-fan sender nok en kærlig tanke til ordensmagten for deres hurtige indgriben, da julegaven dermed ikke endte i forkerte hænder.
“Vi havde to indbrud på henholdsvis Viemosebro og Bluevang Allé, hvor tyvene blev spottet og slap hvad de havde i hænderne. De havde bl.a. stjålet en Brøndby fodboldtrøje med alle spillernes autografer på fra en 8-årig dreng,” slutter Jørn Møller Nielsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top