Annonce

Kom godt i gang med det nye år
vestvolden05_FOTO_rikke-erh.jpg
Igen i år kan man starte på en frisk med Hjerteforeningen. Foto: Arkiv
Nytårsmarch En god gammel tradition siger, at man skal springe ind i det nye år, når rådhusklokkerne slår. Men hvis man virkelig vil komme godt ind i det nye år, så sker det i gang. Hjerteforeningen inviterer alle til nytårsmarch.

Den første dag i det nye år plejer Hjerteforeningens lokalkomité at invitere nytårsfriske danskere med til en rask travetur i Vestskoven. 2012 bliver ingen undtagelse. Klokken 14 på årets første dag, kan man gå med ind i året hvor Hjerteforeningen fylder 50 år. 2012 er et festligt og vigtigt år, for Hjerteforeningen, som markerer 50-året for foreningens grundlæggelse.
“I 50 år har Hjerteforeningen støttet hjertepatienter og pårørende, støttet hjerteforskningen med mange millioner kroner, og har oplyst befolkningen om sund og fornuftig levevis, så den enkelte selv har kunnet gøre en aktiv indsats for at forebygge hjertesygdomme,” siger lokalformand, Jann Larsen.

“Jeg glæder mig over, at vi på årets allerførste dag kan hilse på naboer, familie og venner og sammen med dem gøre en aktiv indsats for at passe på vores hjerter, tilføjer han. Den vinterfriske tur går rundt om Herstedhøje i Vestskoven og er på i alt ca. 5 kilometer.

Annonce

Mødestedet er Hersted- øster Skole, Trippendalsvej 2 i Albertslund søndag den 1. januar kl. 14.00. Alle er velkomne til at deltage, og man kan bare møde op, der er in- gen tilmelding. Der arrangeres et hyggeligt bankospil på turen rundt i Vestskoven med fine præmier. Bankoplader kan købes på Herstedøster Skole før nytårsmarchens start for 10,- kr. pr. plade eller 3 plader for 25,- kr. Hør mere, kontakt Jann Larsen fra Hjerteforenin- gens lokalkomité i Rødovre på tlf.: 36 41 06 13, eller mail: jann.larsen@mail.dk.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top