Annonce

Islevbadets Motionister holder sig oven vande
NY_02-islevbadet3.jpg
Islevbadets Motionister flyder oven på efter en flyvende start som selvstændig forening. Foto: Arkiv
ny forening Lukningen af Islevbadet for offentligheden fik ikke de trofaste svømmere op af bassinet. De startede deres egen forening og kan efter et halvt år konstatere, at opbakningen er overvældende. Det skal den også være, for udgifterne er høje i motionsforeningen.

Stærkt utilfredse brugere af Islevbadet, indsamlede mere end 1200 underskrifter i kampen for at lade det lille bad på Nørrevangen forblive åbent for offentligheden. De talrige protester fik dog ikke politikerne til at ændre deres beslutning om at lukke Islevbadet for offentligheden.
De trofaste brugere af Islevbadet kastede imidlertid ikke håndklædet i ringen. En mindre gruppe svømmere besluttede sig nemlig for at stifte en forening, og på den måde få adgang til badet. Foreningen har nu eksisteret i et halvt år og tæller allerede 87 medlemmer.

Flyvende start
“Vi har fået en flyvende start. Vi er glade for den store tilslutning og ikke mindst den store opbakning og engagement for medlemmerne,” forklarer Mogens Cranil, der er formand i foreningen Islevbadets Motionister.
Han glæder sig over tilslutningen og mener samtidig, at det med al tydelighed viser, at der er behov for en offentlig svømmehal i Islev.
“Behovet er jo ikke til at tage fejl af. Vi var en lille gruppe der var nødt til at gøre noget, og hvis vi ikke havde stiftet en forening, så var der mange der ikke længere ville komme ud og svømme. Der findes andre foreninger, men det er primært konkurrence- svømning og ikke motionssvømning som vi er interesserede i,” forklarer Mogens Cranil.
Høje udgifter. De 87 medlemmer betaler 650 kr. for en halv sæson. For den pris kan man svømme så meget man vil i de fire dage om ugen, hvor foreningen har booket baner i Islevbadet.
Det er dog ikke gratis at drive en forening. Administrative omkostninger og udgifter til livreddere kan mærkes, og derfor er det en forudsætning, at foreningen som minimum består af 75 medlemmer.
“Vi er 87 nu, men der er ikke mange medlemmer der skal melde sig ud før det bliver problematisk, og vi bliver nødt til at have færre badetiderfor, for at få det hele til at løbe rundt,” forudser Mogens Cranil, der dog ikke tror det bliver aktuelt.
“Vores medlemmer er rigtig glade og jeg håber at vi i det nye år vil få endnu flere medlemmer. Der er stadig rigeligt med plads i bassinet,” slutter formanden med et smil.
Man kan læse mere om motionsforeningen på www.islevbadets-motionister.dk.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top