Annonce

Indfør diktatur!
Chrummer_50.jpg
Foto: sille Olesen (Illustration)
Chrumme Jeg er normalt et demokratisk menneske, men hvis vores demokrati er som det er i dag, så drømmer jeg faktisk om et diktatur. Stalin, Hitler, Napoleon, Amin…bare jeg slipper for at høre på mere ævl og kævl om politikeres børns skolevalg, skattesager og andet gøgl.. Der er en finanskrise og vores børn skal sms-vækkes. Vi har altså rigeligt med andre problemer.

Vi har haft et valg, hvor der er blevet lovet meget, men knap så meget har kunnet indfries. Jeg ved jo godt hvordan demokratiet virker. Man skal kunne tælle til 90. Men når man stort set ikke kan få gennemført sin politik, så ville jeg hellere smide håndklædet i ringen end at gå SÅ meget på kompromis. Det lugter lidt af magten for magtens skyld.

Jeg kan forestille mig Helle dansende omkring ”HVEM BLEV SÅ LIGE STATSMINISTER!!!” Jeg tror politik er det eneste hverv, hvor man bliver ansat som direktør og så får at vide at det er medarbejdere i konkurrentens virksomhed der bestemmer….Det er sgu da KUN politikere der siger: ”OK, men jeg får stadig mit eget kontor og firmabil, ikk’?”

Annonce

Og så er der alle personsagerne, som jeg er ved at få spat af. Helle har en skattesag, Henrik Sass havde ikke rent mel i posen, en udenrigsminister der ikke taler en-gelsk,og Carsten Hansen som kom til at give een garanti for meget ….og på den anden side af folketingssalen, tales der om at NOGLE har båret lidt for meget ved til Helles skatte-bål. Selv vores egen kandidat Morten Bødskovs har der været stillet spørgsmålstegn ved. Morten Bødskovsforbrydelse: At overholde loven. Helt ærligt: La’ nu vær’!

Det er ligesom når man ser en fodboldkamp hvor der bliver dømt straffe og det modsatte hold nærmest overfalder dommeren. Hvor tit har man set, at dommeren har sagt ”Siger du at der IKKE var hånd på bolden? – Arjh det må du undskylde, så er der ikke straffe alligevel” – Regeringen er sat, se så for fanden at sætte i gang og resten arbejder med eller lukker r…! Og det gælder i øvrigt også vælgerne. Det nytter sgu ikke noget, at sidde der og pive: ”Æhh, hvis jeg havde vidst det, så havde jeg stemt på de blå”

Det er så der jeg synes, at det bare ville være nemmere med en diktator. Og hvis vi kigger os omkring så er der jo et par ledige diktatorer fra de arabiske lande.

Det ville også være godt for integrationen. Gaddafi kan vi desværre ikke få, men så er der Mubarak…vi kunne jo også vælge én fra egen rækker. Pia Kjærsgaard eller Per Bjerregaard fra Brøndby IF…

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top