Annonce

Hvem skal vinde årets sidste 2610-Pris
webamanda-2610prisen02_2410.jpg
Amanda var den første unge, som vandt 2610 Prisen. Den 6. januar er deadline. Foto: Brian Poulsen
2610-Pris I starten af januar uddeler vi igen prisen til dem, som andre sætter pris på. Årets sidste 2610-Pris skal uddeles, men hvem har gjort sig fortjent til den?

“Hvad gør dig rigere,” spørger Arbejdernes Landsbank på deres hjemmeside. Svaret er ikke altid lige til.
Ofte er det nemlig de små usynlige ting, som gør en forskel i vores hverdag, og lige så ofte står der personer bag, som fortjener et større skulderklap, end det de får i dag. Ikke fordi, der ikke bliver sat pris på deres arbejde, men fordi den tak de får, ofte kan måles i knus og kram.
Derfor lavede Arbejdernes Landsbank og Rødovre Lokal Nyt for et år siden en særlig Rødovrepris, der hjælper dem, som hjælper andre til at få et rigere liv.
2610-Prisen kalder vi den stadigvæk, fordi det kun er personer som lever eller arbejder i Rødovre, der kan vinde den.
Prisen på 2610 kroner uddeles fire gange om året, og tre meget værdige vindere har allerede skrevet sig ind i avisens spalter og vores bankende hjerter.

Alle kan vinde
Nu ser vi frem til at modtage nye nomineringer til prisen, der kan uddeles for gerninger gennem hele 2011, eller for de to minutter det tog at fortælle en vittighed, mens I ventede forgæves på bussen juleaften.
Om det er kassedamen i Netto, der altid hilser varmt velkommen, eller om det er postbuddet, som aldrig ser sig for fin til lige at få en sludder. Alle kan vinde. Personer som gør en forskel for andre findes overalt, ikke mindst i foreningslivet, hvor gode mennesker hver dag gør lige så gode gerninger. Hvad enten det er i sportens, flygtningenes eller i sygdommens verden, findes der i Rødovre folk som beriger andre menneskers hverdag. 2610-Prisen er skabt som en tak til dem.

Annonce

Varmt skulderklap
“Vi vil gerne støtte op om folk, der gør en forskel for andre i Rødovre. De bliver desværre tit glemt i det daglige, så prisen er en måde at give dem en god oplevelse og et flot skulderklap. 2610 kroner er måske ikke det største beløb, men det er et rigtigt Rødovre-tal, og har som skulderklap en rigtig stor symbolsk værdi,” sagde filialdirektør i Arbejdernes Landsbank, Kim Dam første gang vi uddelte prisen. Vi kan garantere, at han mener det endnu.
Det eneste man skal gøre for at nominere nogen til 2610-Prisen, er at sende en E-mail til andre@rnn.dk eller kim.dam@al-bank.dk senest den 6. januar, hvori man skriver et par ord om, hvordan den nominerede har gjort ens liv i Rødovre rigere.

 

 

Kommentarer

1 kommentar om “Hvem skal vinde årets sidste 2610-Pris”

  1. vibeke nørby siger:

    Jeg syntes Anne fra vores gym i Rødovre hallen. skal have prisen. Underviser for aktiv fritid. vibeke nørby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top