Annonce

En døgnflues liv og død!
Chrummer_52.jpg
Foto: Sille Olesen (Illustration)
Chrumme I denne søde juletid, bliver vi mindet om genopstandelsen. 3 dage efter du har stillet Vans-skoene så ryger du durch op i himlen. Og så sidder man der og laver….hvad?

Andre religioner mener at man bliver genfødt. Ikke nødvendigvis som et menneske. Det håber jeg altså ikke på. Tænk en gang, at man skal i gang med liv nr. 2 og så finde ud af, at man er genfødt som vandmand eller fladlus!

Det allerværste må dog være, at vågne op til liv nr. 2 som en døgnflue uden ur! Men på den anden side, så er der rigtig meget man kan gøre, når man nu kun er her i 24 timer. Må jeg nævne rygning, flæskesvær og fridykning eller sætte sig på en fluesmækker – bare for at provokere. Eller tage stoffer.

Annonce

Prøv at forestille dig, at man skal gennem et helt liv på 24 timer. Barndom, pubertet, voksenliv og pensionist liv. Og hvordan finder man en partner? På 8 timer går du fra at være potent og sprød til at være impotent og dement. Der tror jeg ikke man skal vente på den eneste ene. Kun få timer afgør, om man har levet et liv i hor eller cølibat. Don Juan eller Broder Tuck.

Og tænk hvis man bliver født på en lørdag, hvor man viser i TV “Voice” og “Barronessen på Benzintanken”  – vil man så kunne sige at man havde haft et lykkeligt liv? Og hvis man er hun-døgnflue, så når man kun at se EET afsnit af “Desperate Housewife” og må dø gladelig uvidende om, om Mike og Susan flytter tilbage til deres gamle hus på Wisteria Lane.

Man skal måske være lidt selektiv med, hvordan man disponerer sin tid. Jeg ville i hvert fald starte med at melde mig syg på mit arbejde. Eller  i det mindste tage en Omsorgsdag. Jeg kunne også bare ringe til chefen, og råbe RØVBANAN. Så ville jeg blive fyret, og hva’ så? OK så ville jeg ikke få min pension, men hvor meget kan man spare op til sin alderdom på 24 timer?

Men nu er jeg ikke altid skide heldig, så det skulle nok passe at jeg bliver klækket og flyver lige fluks ind i en bilrude eller et edderkoppespind. Så hænger man der og tænker “Arjh, for fanden mand”. Og så kommer den store fede edderkop og siger “Det er vist ikke lige din DAG, døgnflue”. Og som døgnflue, så tænker man vel ikke: “Nå, pyt. I MORGEN bliver helt sikkert en bedre dag!”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top