Annonce

Ældrepolitikken har fået demens
NY-frivilligcenteret1_30070.jpg
Demensområdet har altid fyldt meget i det daglige arbejde med ældre i Rødovre. Nu bliver demensområdet endelig skrevet ind i ældrepolitikken. Foto: Arkiv
demens Rødovre Kommune har revideret deres ældrepolitik fra 2005 og den væsentligste ændring er, at demens området nu er medtaget som et indsatsområde i politikken.

Rødovre Kommunes ældrepolitik består af en bred vifte af målsætninger fordelt på otte indsatsområder.
Kommunens ældrepolitik trådte i kraft tilbage i 2005 og for at sikre at politikken forbliver visionær og fremadrettet, har man valgt at lave en revideret udgave her i 2011.
Den væsentligste ændring er, at demensområdet nu er medtaget som et indsatsområde i politikken.

Gav ingen mening
“Demensområdet er indarbejdet i ældrepolitikken, fordi det før var en selvstændig politik, men det giver ikke mening, at demensområdet – som fylder en del i dagligdagen – ikke er direkte indarbejdet i ældrepolitikken. Så det er baggrunden – der er ikke ændret i vores mål, intentioner og ambitioner på området,”  siger formanden for Social- og Sundhedsudvalget, Britt Jensen, inden hun forsikrer, at kommunens målsætnin- ger med ældrepolitikken stadig er tårnhøje.
“Ligesom den foregående udgave består politikken af en bred vifte af målsætninger, som dækker hele Ældre- og Handicapafdelingens virksomhedsområde, samt rammerne for samarbejdet med frivillige aktører på ældreområdet. For hvert indsatsområde beskrives de strategiske mål, som er rammen og pejlemærket i forhold til de konkrete initiativer, der tages de kommende år. Hvert år gøres der status på politikkens målsætninger, og der udarbejdes handleplaner for konkrete udvik- lingsområder,” slutter Britt Jensen forventningsfuldt.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top