Annonce

Succes i Skive
boksestaevne6_280309_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen (Arkiv)
Boksning Rødovre Bokseklub satte tidligere på måneden for alvor sig selv på bokselandkortet, da de hentede 4 ud af 4 mulige guldmedaljer hjem fra det internationale boksestævne i Skive.

Rødovre Bokseklub deltog i weekenden d. 12. og 13. november i den store international bokseturnering Hancok Box Cup i Skive, der havde over 300 boksere fra flere nationer. Rødovre havde 4 boksere med, og der var guld til samtlige boksere.

På 7 kampe med lige så mange sejre til følge skabte Rødovre Bokseklub en historisk sensation for klubben, der trods gode resultater tidligere ikke er vant til at hente 4 guldmedaljer med hjem fra store internationale stævner.

Annonce

I klubben nævnes resultaterne som belønningen for en helt ny omstrukturering i klubben med nye trænere og meget hårdere og mere disciplinerede træning end før. Klubben udtaler ligeledes, at den er stolte af det hårde arbejde bokserne har udført, og er så glade for at se at den nye omstrukturering i Rødovre Bokseklub har givet pote.

Der kom mange både trænere og publikum, for at kommenterede den flotte boksning som Rødovres boksere viste i ringen til trods for, at de var på udebane.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top