Annonce

Lykken at overstå ventetid
RMB-Copenhagen_09_251111_BP.jpg
Rødovres 4. kæde med Mikkel Nielsen, Patrick Rasmussen og Ulrich Linnet satte gang i festen, da de alle tre var med i Rødovres 1-0 mål. Foto: Brian Poulsen
Ishockey En af aftenens mest ombejlede Rødovre-spillere var Tobias Ruelykke. Backen fik karrierens første elite-scoring, og ventetiden er ovre. ”Jeg har ventet længe på det. Tre år,” siger han. Vi har også talt med Mikkel Nielsen og ny reservekeeper for RMB, Frederik Jakobsen.

Ventetiden er forbi for backen Tobias Ruelykke. Fredag aften i sejren over Copenhagen noterede han sig for første scoring i liga-regi. Og det har han ventet længe på.

”Jeg har ventet længe på det. Tre år. Det var en dejlig følelse at score, og så er der nok prikket hul på bylden,” siger den glade målscorer, som faktisk efterfølgende markerede sig med flere skud.

Annonce

”Jeg har fået at vide, at jeg skal skyde lidt mere, når jeg får chancen. Og det gjorde jeg i hvert fald i dag.”

Men Ruelykke funderer videre over selve kampen, som han mener både har positive og negative sider.

”Vi spiller en rigtig god kamp. Men jeg synes også, at det defensivt halter lidt i dag. Der er mange af os, som er lidt målliderlige, og vi kunne godt hjælpe ’Seb’ (Sebastian Dahm, red.) lidt mere i målet. Men ellers var det en kamp, hvor der blev gået til den med tacklinger og mange udvisninger,” udtaler han.

Cadeau til kædekolleger
Med sejren rykker tyrene atter op på fjerdepladsen, men holdet har spillet en kamp eller to mere end de omkringliggende mandskaber.

”Sejren i dag betyder rigtig meget. Vi tager tre gode point med os,” slutter Tobias Ruelykke, der samlet står noteret for seks point i denne sæson. Han var i øvrigt en ombejlet herre kampen derpå.

En af aftenens fjerdekædespillere, center Mikkel Nielsen, åbnede scoringsballet med målet til 1-0 efter små 13 minutter. Han glæder sig over sejren.

”Vi scorer seks mål og alle kæder kommer på tavlen. To af målene kommer også i overtal, så jeg er godt tilfreds,” siger han og kommenterer på sin egen scoring.

”Det var en fed fornemmelse at score. Jeg har ventet på det længe. Det var rart, at den gik ind, og der skal samtidig være fuld cadeau til mine to unge gutter,” lyder det med henvisning til angrebskollegerne Ulrich Linnet og Patrick Rasmussen.

Reservekeeper fik drøm opfyldt
Sejren på 6-3 over Copenhagen var samtidig tyrenes tredje sejr ud af tre mulige over naboerne. Det begynder så småt at ligne et solidt overtag til Rødovre.

”Man skal ikke undervurdere nogen hold i ligaen. Copenhagen har spillet gode kampe i år, og man skal aldrig forvente at vinde hver gang over dem,” slutter Mikkel Nielsen, der – udover sit debutmål – har lavet tre assister i sæsonen.

Der var ny reservekeeper med for Rødovre til aftenens kamp. Kristoffer Hansen er blevet afløst af blot 18-årige Frederik Jakobsen, og den unge målmand fulgte RMB-sejren fra bænken.

”Det var en god aften at starte på. Jeg er både glad og overrasket over allerede at være en del af eliteholdet. Jeg håber selvfølgelig ikke, at Sebastian Dahm bliver skadet, men jeg vil til en hver tid være klar til at gå ind og vise, at jeg kan være med på det her niveau. Og ellers må jeg bare træne noget mere,” siger keeperen og afslører.

”Det er en af mine drømme, der blev opfyldt, da jeg kom med på eliteholdet her.”

Jakobsen fulgte holdkammeraterne tæt fra sidelinien, og han var glad for, hvad han så.

”Det er en god kamp, og vi laver nogle mål i overtal. Det er samtidig også en fysisk kamp med masser af intensitet. Copenhagen har også deres chancer, og Dahm redder os i flere situationer,” slutter Frederik Jakobsen, der altså er RMBs nyeste bekendtskab. Tiden vil vise, om keeperen får lov at tage næste skridt og vogte målet for tyrene.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top