Annonce

Kørt ned af cyklist: Takker for hjælpen
cyklist_BP.jpg
En uheldig kvinde blev forleden kørt ned af en cyklist på Tårnvej, men fik heldigvis god hjælp. Foto: Brian Poulsen (Arkiv)
Tak Tak er et lille ord på tre bogstaver. Men selvom det kan være fattigt i visse sammenhænge, er det i andre rigt på varme. Sådan er det også ment, når Hanne Jørgensen i dagens avis siger mange tak for hjælpen til de menne-sker, som forleden hjalp hende efter et uheld ved Tårnvej.

“Jeg vil gerne gennem avisen sige mange tak til de søde mennesker, der hjalp mig den 31. oktober i krydset mellem Rødovre Centrum og Tårnvej, da jeg blev kørt ned af en anden cyklist,” siger Hanne Jørgensen.

I den forvirrende situation der opstod efter uheldet, var hun meget glad for, at der var nogen som hjalp hende.

Annonce

“jeg vil også gerne sige en stor tak til Hanne og Leif fra Sjællands Odde, der kørte mig hjem,” tilføjer Hanne Jørgensen, som håber, at hendes hjælpere ser omtalen i avisen, så de kan se, hvor meget det betød for hende.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top