Annonce

En ildsjæl ringer op
birgit-reen_telefonkaede02_190511_BP.jpg
Birgit Ren er nomineret til Årets Ildsjæl for sin indsats I Røde Kors og Telefonkæden. Foto: Brian Poulsen
NOMINERINGER TIL ÅRETS ILDSJÆL Man skal stå tidligt op, hvis man skal vinde titlen som Årets Ildsjæl. Det er imidlertid ikke noget problem for Birgit Ren. Siden 1984 har hun hver morgen startet en social telefonkæde, der skaber tryghed og varme blandt enlige og ældre i Rødovre.

Mange af de indstillede til titlen som Årets Ildsjæl har  Microsoft 70-410 været med i mange år. De udgør hjørnestenen i Rødovres frivillige arbejde, og deres indsats og erfaringer, kan der bygges videre på mange år ud i fremtiden. Birgit Ren er en af dem.
Som frivillig i Røde Kors startede hun i 1984 første gang ‘Telefonkæden’, hvor man lige tjekkede op på medlemmerne, for at sikre sig at de var ok. I 1996 endte dette arbejde i Røde kors regi.
I stedet fortsatte Birgit Ren den selv. Hver morgen året rundt indtil 2001, hvor Rødovre Menighedsråd overtog ansvaret, dog med Birgit, som den ene af to ledere.
I år fejrede kæden således officielt 10 års jubilæum, og det CompTIA 220-801 dumps belønnede vi her fra avisen med at tildele hende 2610-Prisen.
Om hun kan kalde sig ‘Årets Ildsjæl’ efter den 1. december, hvor prisen overrækkes af borgmesteren på Ørbygård Plejehjem, ved kun dommerkomiteen.
Står det til samtlige 59 brugere af telefonkæden, er hun en oplagt kandidat.
“Det store arbejde Birgit har gjort hver morgen gennem snart mere end 27 år, har skabt meget tryghed og glæde i man- gen et ældre hjem,” lyder indstillingen fra de mange medlemmer i telefonkæden.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top