Annonce

Bundhold bliver taget seriøst
Ishockey Rødovre tager fredag aften imod AL-Bank Ligaens bundprop fra Copenhagen Hockey i holdenes tredje derbymøde i sæsonen. Rødovre er p.t. ’storebror’ med to sejre. ”Der ligger aldrig tre sikre point og venter,” siger Rasmus Astrup inden matchen og understreger dermed, at naboerne bliver taget seriøst.

Der er lagt op til en festaften i Rødovre Skøjte Arena, når naboerne fra Copenhagen Hockey kommer på besøg til holdenes tredje indbyrdes opgør i denne sæson.

Rødovre har sejret i begge kampe med 8-1 og 6-4, og hvis man skal tro statistikken, så skal tyrene altså score hele syv gange mod fusionsholdet fra syd og dermed formentlig nuppe tre sikre point.

Annonce

”Nej, der ligger aldrig tre sikre point og venter. Der skal arbejdes hårdt og kæmpes om hvert eneste point. Det bliver en svær kamp, og vi forventer altid mange mennesker til en lokalkamp på en fredag. Det er noget tid siden, der har været kamp, så det ville da være skønt, hvis vi rammer 2.000 tilskuere,” siger Rasmus Astrup.

Seneste kamp var nederlaget på udebane til Herlev, og det skete i lørdags.

”Det er kedeligt, når man vi kun spiller en enkelt kamp om ugen. Jeg vil hellere spille tre end én kamp om ugen, og så have nogle længere landsholdspauser,” slutter Rasmus Astrup, der er mere end opsat på at sende naboerne tilbage med et nyt nederlag.

Forward Patrick er én af de unge spillere, der har fået masser af spilletid i indeværende sæson. Han synes selv, det er gået godt.

”Det er gået udmærket. Jeg er i hvert fald ikke skuffet over mig selv,” siger han. Det er hidtil blevet til et mål og en assist i sæsonen.

Undervurderer ikke naboerne
Rasmussen pointerer også, at der skal arbejdes for en sejr.

”Der er aldrig nogen point, der er sikre. Vi skal kæmpe alt, hvad vi har i os. Det er længe siden, der har været kamp, så vi skal give os fuldt ud. Vi skal presse deres backs og lægge pucken dybt i zonen. Det bliver fedt at spille mod dem fredag aften,” siger han.

Den unge forward er ikke overrasket over, at hans hold ligger på en sjetteplads – med kun to point op til fjerdepladsen.

”Vi kæmper jo om tre point i hver kamp, og det er indtil videre gået fint med,” slutter Patrick Rasmussen over for rnn.dk.

Rødovres cheftræner, Brad Gratton, bemærker, at tyrene for alt i verden ikke må se ned på udeholdet.

”Vi må ikke undervurdere Copenhagen. De har været godt med i kampe mod gode hold, så vi bliver nødt til at være fokuseret og holde os til game planen. Der skal spilles hurtigt og aggressivt. Vi skal spille tre hårde perioder og ikke forære dem noget,” lyder det fra coachen.

Rødovre må stadig undvære Jesper Malle. Efter reservekeeper Kristoffer Hansens afgang, har Rødovre hentet Frederik Jakobsen, 18, fra U20-holdet ind som backup-målmand til Sebastian Dahm.

Modstanderen fra Copenhagen indtager sidstepladsen med 14 point (senest nederlag 1-2 OT hjemme mod Herlev), mens Rødovre har 29 point med én kamp mere (senest nederlag 1-3 ude mod Herlev).

Rødovre Mighty Bulls mod Copenhagen Hockey begynder kl. 19 i Rødovre Skøjte Arena. Hoveddommerne bliver Jacob Grumsen og Thomas Lassen.

Samlet fakta fra de to rivalers første to opgør:

Antal mål
Rødovre 14 (1 i powerplay)
Copenhagen 5 (2 i powerplay)

Antal udvisninger
Rødovre 10×2
Copenhagen 12×2 + 3×10

Tilskuere

Rødovre Skøjte Arena 1.046
Frihedens Idrætscenter 1.245

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top