Annonce

BRH-talenter nordiske mestre
volleyball-tema.jpg
Foto: Arkiv
Volleyball Mira Abildgaard og Liv Magnussen fra BRH-volley var begge med på det danske U19-Landshold, der fredag vandt det nordiske mesterskab på Færøerne.

BRH-talenterne Mira Abildgaard og Liv Magnussen spillede begge hovedroller i det danske U19-Landsholds triumftog over de andre nordiske ved de nordiske mesterskaber, der blev afholdt på Færøerne.

to af de indledende kampe var mod Norge og Island. Norge blev slået efter en tæt kamp, hvor Danmark var nede 2-0 i sæt, før de sidste tre sæt blev hentet hjem. I kampen mod Island var det netop Mira Abildgaard, der som anfører for holdet gik forrest og hentede hele 19 point.

Annonce

Dermed stod den på finale. Denne gang var modstanderen hjemmeholdet Færøerne, der trods en miniputstatus også indenfor volleyball, havde kæmpet sig i finalen med solid støtte fra tilskuerne.

Finalen gik dog helt efter alle danske planer, og i tredje sæt lignede det en sikker dansk 3-0-sejr. Færøerne kæmpede sig dog tilbage inden Liv Magnussen trådte ind på scenen. Første gang bolden blev hævet til hende smashede hun sejren hjem til Danmark med pointet til 25-22.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top